Adresa: Iasi, str. Zimbrului, nr. 15
Contact: Receptie 0740 579 680

Fix langa Palas, in centru. Apartamentul are tot ce trebuie. Esti aproape de tot.

Apartamente de lux situate într-un bloc nou din centrul oraşului. Cu siguranţă veţi fi impresionaţi de localizarea şi dotările apartamentelor precum şi de curăţenia ireproşabilă!

Palace Residence din oraşul Iaşi este situat în imediata apropiere a centrului comercial Palas Mall. Proximal se mai gasesc un restaurant şi o farmacie. Palatul Culturii face parte din priveliştea apartamentului, Trezoreria municipiului Iaşi se află la 500 m, Catedrala Mitropolitană se află la distanţa de 800 m, aeroportul şi gara la 5, respectiv 3 km.
Având o suprafaţă de 30 m.p. , baie şi chicinetă, apartamentul poate găzdui comod 2 adulţi şi 1 copil în patul king size(20Ox160cm).

Apartamentul este asigurat cu uşă securizată, interfon, centrală termică proprie şi detector de gaz. LCD TV ,internetul WI- FI de mare viteză şi televiziunea prin cablu sunt disponibile. Bucătăria este complet mobilată şi utilată(frigider, plită, hotă, cuptor cu microunde etc.), puteţi astfel găti şi prepara mesele. Evenimentele sunt permise.

Prosoape şi lenjerii curate vor fi furnizate la sosire. La cererea clientului se asigură curaţenia în apartament iar schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor se face ori de câte ori este nevoie. Parcare gratuită este disponibilă. La cerere, se poate asigura transportul de la/la aeroport sau gară .

Dotari unitate : wifi / loc de joaca / parcare / TV
Dotari camere : baie / incalzire / wifi / TV / frigider

Pret in timpul săptămânii: 130 lei /cameră dublă matrimonială
Pret în weekend: 130 lei /cameră dublă matrimonială
Harta: