Adresa: Baltenii de Sus, str. Principala, nr. 1
Contact: Ion Zelezneac 0746 180 273

 • Locatie minunata ,peisaj incredibil,gazde amabile care se straduiesc sa iti indeplineasca dorintele,linistea uimitoare.
 • … citeste mai mult
  Complexul dispune de o curte interioara amenajata cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sfantu Gheorghe.
 • Complexul Balteni este structurat in 3 corpuri de cladiri, cu o o capacitate de cazare totala de 18 de locuri astfel:
 • Corpul 1: La parter: living, Tv, Ac, minibar, grup sanitar. La etaj: 5 camere duble prevazute cu baie, Tv, Ac, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare, terasa comuna cu acces de pe hol;
 • Corpul 2: La parter: living, Tv, Ac, minibucatarie, grup sanitar. La etaj: 4 camere duble prevazute cu baie, Tv, Ac, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare si 1 camera single fara baie in camera (ideala pentru cazare copil);
 • Corpul 3: La parter bucatarie, sala de mese, Tv.
 • Incepand din acest sezon,complexul mai beneficiaza de inca un corp de cladire .
  La parter; living, Tv, grup sanitar, bucatarie si terasa. Cele doua etaje au cate 6 camere matrimoniale prevazute cu baie, Tv, Ac, in total 12 camere matrimoniale,6 dintre ele au vedere la Dunare. Cladirea beneficiaza si de curte interioara cu vedere tot la Dunare.
  Se poate pescui atat de pe ponton sau de pe digul din curtea interioara cat si de pe digul din padurea ce incepe in imediata vecinatate a complexului.
 • Pentru cei care doresc sa faca plimbari in delta sau pur si simplu sa pescuiasca in alte locatii, exista posibilitatea de a inchiria ambarcatiunea complexului, dotata cu motor 200 Cp, radar, statie radio, sonar, pe care se pot imbarca pana la 6 pasageri si care poate atinge o viteza de max. 80km/h.

Dotari unitate :
bucatarie / gratar / sala de mese / TV / foisor / living / frigider / parcare / semineu / gradina / rau / terasa
Dotari camere :
aer conditionat / baie / TV / balcon
Harta: