Vila Elegance din Costinesti
Costinesti, str. Liliacului, nr. 38
Receptie
0729 920 076

Vila Elegance este o pensiune turistică ce ofera servicii excelente de cazare la prețuri rezonabile. Este o construcție nouă cu finisaje și dotări de calitate, unde modernul se îmbină perfect cu eleganța. Atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută la Vila Elegance să fie una de neuitat.

Costinești este o stațiune veselă, cu atmosferă tinerească renumită pentru numeroasele posibilități de distracție. Puteți petrece în fiecare seară în discotecile Ring, Tineretului, Vox Maris, restaurantele și cafenelele din stațiune sau puteți opta pentru parcul de distracții Luna Park.

Vila Elegance este amplasată într-o zonă liniștită din stațiunea Costinești, aproape de gară și de parcul de distracții, respectiv la 300m de acestea. De la aceste puncte de atracție din centrul stațiunii, mai aveți de parcurs o distanță de aproximativ 300m până la plaja.

Vila Elegance dispune de o capacitate de cazare de 34 locuri, repartizate în 17 camere duble matrimoniale și camere duble superioare, mobilate și utilate conform ultimelor cerințe din domeniul turismului.

Unitatea dispune de bucatarie complet utilata + terasă amenajata pentru servit masa, grătar, internet wirless gratuit, parcare.
Toate camerele au baie proprie și sunt dotate cu frigider, televizor, aparat de aer condiționat.

În cursul săptămânii: 75 lei /cameră dublă matrimonială
… în weekend: 75 lei /cameră dublă matrimonială