De ce oamenii iubesc Maldive

Apusurile de soare, plajele curate și apele limpezi ale oceanului sunt doar câteva dintre motivele pentru care oamenii iubesc Maldivele

Maldivele sunt bine cunoscute pentru apele sale cristaline cu nuanțe frumoase de albastru, palmieri legănători și nisip alb strălucitor sub cerul albastru nelimitat. Cu vreme bună pe tot parcursul anului, Maldive este o alegere excelentă pentru o escapadă idilică pe plajă. Este visul suprem de lux și liniște.

Maldivele sunt renumite pentru apele sale cristaline, senine, cu o sută de nuanțe de albastru, cocotieri legănați și nisipul alb pudrat sub cerul albastru. Având vreme frumoasă pe tot parcursul anului, Maldive este alegerea perfectă pentru o evadare idilică pe plajă, cu atât mai mult, la un preț accesibil.

Fără îndoială, printre cele mai bune motive pentru a vizita Maldive va fi plaja pe plaje fără nicio urmă de gunoi, dar vastul Ocean Indian turcoaz care sărută orizontul. În timp ce diminețile cu lumina soarelui moale și valuri mai calme sunt fericite, orele de amurg cu mii de nuanțe de roșu, portocaliu și violet sunt magice. Bucurați-vă de briza mării și de sunetul valurilor la o temperatură constantă de 25 până la 30 de grade.

Descoperiți singuri Maldivele

Maldivele au site-uri de scufundări pe care nicăieri în lume nu le are! În Maldive, puteți vedea pești înotând în ocean chiar din camera dvs. Dacă ai noroc, s-ar putea chiar să vezi un delfin chiar de la fereastra ta. Insulele Maldive sunt pline de locuri de snorkeling și scufundări, cu mii de specii de viață marină pe care să le explorați, inclusiv corali pe care îi puteți găsi doar în Maldive. Pentru pasionații de scufundări, Maldive este o experiență de încercat!

Sursa imaginii În afară de frumusețea naturală și siturile de patrimoniu, Maldivele sunt renumite pentru cultura sa vibrantă. Dacă doriți să aflați fapte interesante despre Maldive, asigurați-vă că vedeți Bodu Beru, dansul popular popular din Maldive, care are loc adesea seara pe plajă. Surprindeți momentul în cameră sau încercați-vă picioarele cu dansatorii, alegerea dvs. este a voastră. Călătoria cu barca maldiveană Dhoni poate fi la fel de fermecător să cunoști localnicii și să te familiarizezi cu cultura lor.

Știați că Maldivele sunt cunoscute pentru că au țărmuri care luminează noaptea, iluminate de plancton bioluminiscent? Pe lângă faptul că se laudă cu diverse vieți marine, inclusiv raze manta, rechini-balenă și peste 2.000 de specii de pești, majoritatea insulelor sunt vizitate de plancton bioluminiscent în anumite momente de-a lungul anului. Pentru a experimenta acest spectacol de lumini magice, veți dori să vizitați în timpul sezonului de vârf al planctonului (de la mijlocul verii până la mijlocul iernii), când organismele bioluminescente aliniază țărmurile și creează un efect de strălucire în întuneric la marginea apei.

Maldive: un paradis idilic

Maldivele sunt un arhipelag superb care evocă instantaneu o imagine de vis a plajelor curate, atolilor înconjurați de recif întunecat asemănător mușchilor și vile luxoase pe apă, unde oaspeții norocoși pot privi peștii jucăuși, raze, raze manta și pui de rechin. podele de sticlă și sări literalmente în ocean de pe balconul lor.

Stațiunile de lux cu vile pe apă, nisipurile albe curate și o viață marină superbă fac din Maldive o destinație perfectă pentru călătorii exigenți. Națiunea insulară independentă, situată în Oceanul Indian, la sud-vestul Indiei, este formată din 26 de atoli incitanți, cu tradiții culturale bogate și comori naturale. Toate cele 1.192 de insule și insulițe de corali (200 de insule locuite, precum și 130 de insule cu stațiuni) sunt înconjurate de lagune incredibil de frumoase, premiate cu ape cristaline și recife de corali. Fiecare stațiune din Maldive este amplasată pe propria sa insulă privată și este prezentată de toate cele mai exclusiviste mărci de hoteluri din lume, concurând între ele pentru a oferi oaspeților săi un nivel și mai înalt de lux și siguranță fără precedent.

Maldivele, o colecție de peste o mie de insule din Oceanul Indian, sunt cunoscute pentru apele sale limpezi de smarald, plaje frumoase care se întind cât de departe poate vedea ochiul și, desigur, bungalouri de lux deasupra apei. Cu caracteristici ca acestea, arhipelagul este un sanctuar idilic unde oaspeții pot face snorkeling, scufundări, înota și savura câteva apusuri de soare cu adevărat de neuitat. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai uimitoare escapade pe insulă din lume, Maldivele reprezintă, de asemenea, o completare perfectă pentru un itinerar pentru călătorii care vizitează orașele magnifice din Asia de Sud sau capitalele din Orientul Mijlociu.

Călătoria unui bărbat pentru a găsi destinația perfectă de călătorie

Scriitor care contribuie – Cu peste 40 de ani de experiență în industria turismului și lucrând pentru Goway în ultimii 19 ani, Robert Glazier, născut în Marea Britanie, a călătorit în peste 80 de țări. „Nu am întâlnit niciodată o destinație care să nu mă intereseze”, spune el. Prima sa incursiune în străinătate a fost din Anglia în Elveția într-o excursie școlară la vârsta de 14 ani, iar acesta a fost începutul unei lungi călătorii. Un alergător pasionat, modul preferat al lui Robert de a explora o destinație, este să-și îmbrace pantofii de alergat și să o cunoască cu adevărat pe jos, chiar dacă uneori înseamnă să te pierzi! Sfatul lui pentru alți călători? Întrebați-vă mereu ce este în colțul următor!

Evans Tang este un idealist care este profund pasionat de viață. Îi place mâncarea bună, călătoriile, lectura filozofiei, scrisul, cânta muzical, exercițiile fizice și petrecerea timpului cu cei dragi. El este co-fondatorul Eat and Travel With Us, un site web Food and Travel cu sediul în Singapore.

Am sunat-o pe Laurie Stalick de la Arvida Travel. Am lucrat cu Laurie de-a lungul anilor în numeroase vacanțe. Are o experiență semnificativă în călătoriile de lux, este o plăcere să lucrezi, este membru Virtuoso și se angajează să ofere servicii excelente clienților săi. Ea a fost un adevărat atu în planificarea călătoriei noastre. Dacă sunteți în căutarea unui agent de turism fabulos, Laurie este calea de urmat!

Maldive: ce trebuie să știi înainte de a pleca

Deși imaginea Maldivelor este familiară, există probabil câteva lucruri surprinzătoare pe care nu le știi despre această națiune insulară din Asia de Sud. Acest lucru este valabil mai ales pentru că o vizită aici este o investiție: există destul de puține proprietăți cu buget redus în Maldive și totul, de la mâncare la deplasare, este scump. De asemenea, va trebui să țineți cont de când este cel mai bun moment pentru a vizita Maldive și de ce obiceiuri locale va trebui să respectați când sunteți aici. Deci, indiferent dacă aveți sau nu o călătorie în lucru (sau în fazele sale fantastice de planificare), veți dori să știți aceste 17 fapte despre Maldive înainte de a pleca.

Pentru cei care plănuiesc să viziteze Maldive, există anumite lucruri de reținut. Pentru a fi pe deplin pregătit pentru călătoria dvs. – indiferent dacă vă aflați în faza de planificare sau vă relaxați deja lângă piscina infinită din atolul Baa – iată nouă greșeli de evitat în Maldive.

Acesta este lucrul pe care trebuie să-l știți înainte de a merge în Maldive. Deoarece Maldivele sunt o țară musulmană, există reguli esențiale și strict aplicate de care probabil nu le cunoașteți. De exemplu, nu există alcool disponibil în orașe și orașe; majoritatea musulmanilor ortodocși nici măcar nu au voie să atingă ceva care conține alcool. Homosexualitatea este, de asemenea, foarte respinsă și ilegală în țară. Femeilor le este interzis să poarte costume de baie sau îmbrăcăminte cu prea mult decolteu (adică nimic care să dezvăluie coatele, umerii sau genunchii) în orașe și orașe. Având în vedere acest lucru, îmbrăcați-vă corespunzător atunci când călătoriți în Maldive. Dacă intenționați să vă cazați doar în hoteluri din Male sau din alte insule locuite, trebuie să vă așteptați să respectați aceste legi în orice moment. Dacă te afli pe o insulă turistică, povestea este foarte diferită.

Maldive: o destinație obligatorie pentru călătorii în căutarea unei vacanțe relaxante

Apele luminoase, apusurile superbe și acea senzație de distanță de nicăieri fac din Maldive un loc perfect de vacanță de vis. Desigur, trebuie să depui ceva efort pentru a ajunge aici, de la eventual luarea unui zbor lung până la rezervarea unui transfer cu barca care te duce în stațiune.

Vederile uimitoare ale insulei și experiențele incredibile vor face o lume de bine pentru a vă relaxa mintea și corpul. Sunați la GT Holidays și rezervați-vă pachetul turistic pentru Maldive din Chennai cel mai devreme. Pregătește-te să lași stresul în urmă și află singur de ce Maldive este o destinație de vis. Urmăriți profilul nostru Instagram pentru a afla despre cele mai recente oferte și reduceri.

O excursie în Maldive este o vacanță supremă în care poți să te bucuri de o combinație de natură, lux și intimitate. Mesele pe bancul de nisip este cu siguranță una dintre cele mai senine și romantice experiențe din Maldive. Bucurați-vă de bancul de nisip în privat cu cealaltă jumătate specială pe nisipul alb, în ​​timp ce sunteți înconjurat de nesfârșitul Ocean Indian. Savurați-vă masa în timp ce asistați la primele raze de lumină dimineață la orizont.

Articole recomandate